Suport Tehnic 24/7: (+373) 78077077

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile LXHost în ceea ce privește securitatea informațiilor.
 • Colectarea informațiilor

  În momentul contractării unor servicii, vă putem solicita informații de identificare sau de contact (ex: nume, adresa de email, telefon, etc.).

  Daca contactați departamentul de asistență vă putem solicita diverse informații legate de sistemul de operare, tipurile de programe folosite sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta în rezolvarea solicitării dumneavoastră.

  La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dv. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și fișierele pe care le-ați accesat. Aceste informații sunt doar jurnalizate, nu se procesează și nu se trimit unor terțe persoane.
 • Securitatea datelor personale

  LXHost certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii privind comerțul electronic, precum și a Legii privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

  Toate datele și informațiile furnizate de clienți, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor comandate (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

  Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricăror alte informații încărcate sau create pe serverele LXHost.

  În cazul plății cu card Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

  ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI LXHost.COM SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL LXHost.COM, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

 • Protecția copiiilor

  Acest site nu oferă servicii persoanelor sub 18 ani.
 • Google Analytics

  LXHost folosește Google Analytics pentru analizarea traficului pentru acest site și astfel este posibil ca IP-ul dv., tipul browserului cât și ora și data de acces să fie procesate pentru obținerea de date statistice legate de traficul site-ului.